Čistota prostředí

Naše zařízení venkovského stylu, plného zvířat není a nebude sterilním prostředím. Přesto se zažíme o jeho maximální čistotu a provádíme též pravidelné dezinsekce...23.7.- č.protokolu 3575, 13.8. -č. protokolu 3600, a dále  14.9.2018, 15.4.2019, 24.6.2019 včetně desinsekce proti létajícímu hmyzu a i lezoucímu hmyzu.

Dezinsekce: V areálu máme mnoho zvířat: kočky, pes, koně, kozy, ovce...prasta, morčata, králíci, ale i ježci... dále k nám jezdí často hosté se psy. Domáci zvířata mohou být nositeli různého lezoucího hmyzu a přitahují i létající hmyz, např. mouchy... Z těchto důvodů provádíme průběžnou dezinsekci společných prostor, restaurace, pokojů a provozních prostor proti protivným mouchám a veškerému lezoucímu obtížnému hmyzu ( spektrum účinnosti: šváb, blecha, štěnice, mravenci, pavouk). Dále jsme aktuálně zakročili proti bujícím vosám ve venkovním prostředí...

Odbornou dezinsekci pravidelně zajišťuje firma DDD Asan, s.r.o.

Úklid: společné a provozní prostory se uklízejí denně dle rozpisu služeb, minimálně jednou až dvakrát a dle znečištění. Pokoje se uklízí obvykle po ukončení pobytu. V případě dlouhodobých pobytů i v průběhu pobytu a to především po domluvě s hosty nebo na požádání.